körömdíszítés, egyszerűen - minőségi szépségápolás, olcsón

Glitter Nails

Glitter Nails

Elfogytak #04

2018. február 24. - **Valcsa**

Kicsit megkésve, de hozom a decemberi elhasznált termékeket...

elfogytak4.jpg

Beyonce Heat Rush natural spray: Erről a #02 bejegyzésben már írtam bővebben.
Kiszerelése: 75 ml
Újravenném-e? Igen!

The One Extrafényes ajakrúzs: "Cocoa Burst" árnyalatban rendeltem legelőször, és viszonylag hamar el is használtam, nagyon szerettem. :) Rúzsként nem igazán válik be, a pigmentáltsága miatt inkább valami csillogós szájfény-ceruzának mondanám, színt minimálisan ad, és eléggé darabosan, foltokban fed. Viszont kellemes és összhatásilag szép viselet, még ha nem is túl tartós az ajkakon. 

oriflame_the_one_extrafenyes_ajakruzs_cocoa_burst.jpg

oriflame_the_one_power_shine_lipstick_cocoa_burst.jpg

A vaku nélküli kép adja leginkább vissza a színét, ezt a barnás-pirosas árnyalatot. Azóta sem igazán láttam ilyen áranyalatban a katalógusban - ha lenne, esélyes, hogy rendelnék még belőle. Ha nem akarok semmi feltűnőt az ajkakra, akkor ideális. :)
Egyedüli hátránya, hogy elég sok rúzs marad a csomagolásban feleslegesen (esetleg úgy oldható meg, hogy üres sminkpalettára kiszedni, és rúzsecsettel még éppen felapplikálható, vagy óvatosan felülről az oldalánál beleszúrni egy hegyes fogpiszkálót, és feljebb csúsztatni a még benne lévő rúzst).
Kiszerelés: 1.7 g
Újravenném-e? Igen!

Avon True szemöldökceruza: "B03 dark brown" árnyalatban vásároltam, a festett rézvörös hajamhoz (és eredeti sötétbarna hajamhoz + szemöldökömhöz is) ez passzol leginkább. Szerettem, mert kellően krémes, így könnyű vele dolgozni a szemöldökön, javítani is viszonylag egyszerű. Én úgy tapasztaltam, hogy tartós viselet is, nem maszatolódik el könnyen. Egyedül azt sajnálom, hogy nagyon kevés használatra elég, borzasztóan kevés van benne... :/ Ráadásul , a fenti rúzshoz hasonlóan ebből is elég sok vész kárba, ha nem eszeljük idejében magunkat: ha már kezd fogyni, és a vége felé járunk, érdemes meghúzni a ceruzabélt felfelé, hogy ne sok maradjon a csomagolásban, mert máskülönben azt a részt már nem lehet elhasználni, ugyanis a külső borítást nem lehet teljesen kitekerni... :/ És így bizony elég sok marad benne...
Kiszerelés: 0.28 g
Újravenném-e? Igen!

Avon Cherish parfüm: Gyakorlatilag ugyanazt tudom elmondani erről is, mint amit a #03 bejegyzésben írtam a 30 ml-s kistesójáról. Sajnos nagyon meguntam már, ezt is alig vártam már, hogy elhasználjam. Nem rossz, de nem igazán az én illatom, most úgy érzem: még egyszer nem térnék már vissza hozzá. 
(Azt hiszem, van még egy 30 ml-s verzióm belőle valahol eltéve, ezt lehet, hogy majd később elhasználgatom még, de az is lehet, hogy elajándékozom inkább. Majd eldől. Most mindenesetre jó darabig nem szeretnék visszatérni hozzá.)

avon_cherish_parfum.jpg

Az üvege egyébként elegáns, de csöppet sem praktikus, normális kupakja nincs, csak egy ilyen kis virágkehely, félkör alakú kis "valami", amit használat előtt le kell róla venni - ez viszont pl. táskában hordva nem akadályozza meg a szórófejet abban, hogy össze-vissza nyomódjon, telefújva a táskát parfümmel... :/ 
Kiszerelés: 50 ml
Újravenném-e? Nem.

Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme tartós hajfesték: "K17 intenzív réz" árnyalatot használok egy ideje. Először teljesen véletlenül vettem ilyet (sima "réz" árnyalatban szerettem volna, de csak ilyen volt, én meg totál azt hittem, hogy amúgy is ezt szoktam használni...). Aztán annyira bevált, hogy azóta csak ilyet veszek. :) Tartottam tőle, hogy nagyon világos lesz, de a sötétbarna hajamra kifejezetten kell is, ahhoz, hogy szépen befogja a réz-árnyalat. A végeredmény nem olyan világos, élénk színű lesz, mint a dobozon, hanem ilyen:

20171222_214405.jpg

Az első fotó közvetlen lámpafényben készült, a középső benti lámpafényben (így inkább olyan szőkésbarnának tűnik a színe), a jobb szélső pedig vakuval. Napfényben leginkább az első és a harmadik fotó keveréke a végeredmény, szóval kellőképpen világos és élénk így is, egészen sötétbarna hajon használva. :) Ezzel mindig küzdöttem, hogy a festékek zöme nem boldogult vele, nem fogta be az eredeti hajszínemet, szóval kifejezetten örülök, hogy ez ilyen jól működik esetemben is. ^^
A doboz tartalmaz egy tubus festékkrémet, egy flakon színelőhívó folyadékot és egy tasak ápoló hajbalzsamot (amit a festék lemosása utáni hajmosást követően kell használni - bár nincs benne túl sok, de én általában kétszerre használom el, szóval még a következő hajmosásra is marad). Ezeken kívül tartalmaz még egy pár nejlonkesztyűt, és egy viszonylag részletes használati utasítás is van - ha valaki most vágna bele a hajfestésbe. :)

palette_intensive_color_creme_intenziv_rez.jpg

Én meg vagyok vele elégedve, elég sokáig tart a színező hatása, kb. háromhavonta szoktam festeni, mikor már durván kezd lenőni a hajtövemnél. Ekkor is elég lenne igazából csak a töveknél festeni, de én újra szoktam ilyenkor az egész hosszát festeni a hajamnak, 1 teljes dobozzal mindig elhasználok ilyenkor (bár, mivel visszazárható a színelőhívó és a tubusos festékkrém is, így akár többszöri alkalomra is el lehet használni, nem muszáj egyszerre az egészet).
Nem tudom, mennyire roncsolja a hajat, mert nekem amúgy is eléggé hajlamos a töredezésre... :/ Az illata sem annyira kellemetlen, mint azoknak, amiket eddig próbáltam. Még egy darabig szeretnék ennél a színnél maradni, de aztán váltanék az eredeti hajszínemre, sötétbarnára: valószínűleg akkor is a Palettére fogok szavazni. :)
Kiszerelés: 50 ml (festékkrém) + 50 ml (színelőhívó) + 10 ml (hajbalzsam)
Újravenném-e? Igen!

Dove krémszappan: Ez az a "hagyományos" Dove szappan, ami csak egyszerű, krém illatú - mégis ez számomra egy csodaszer. :) Zuhanyzáskor zömében ezt szoktam használni arcmosáshoz, napi szinten - ugyan kicsit szárítja a bőrömet, viszont nekem erre szükségem is van, mert máskülönben nagyon zsírosodik, és időnként hajlamos pattanásosodni is. Ahogy tapasztaltam, a már meglévő pattanásokkal is jól elbánik, szépen leszárítja, megszünteti a kipirosodást. Szeretem. :)
Kiszerelés: 100 g
Újravenném-e? Igen!

Avon Naturals cukrozott szilva és vanília testpermet: Az egyik legjobb Avon-testpermet, bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti az igazán édes illatokat a bőrén. :) Tartós illat, minimum 1-2 órával a felvitel után is érződik a bőrön, ruhán. Ez az a testpermet, amihez bármikor szíves-örömest visszatérnék. :)
Kiszerelés: 100 ml
Újravenném-e? Igen!

Avon Naturals vörösáfonya és fahéj tusfürdő: Szettben rendeltem, testápolóval és testpermettel, még valamikor karácsony előtt. Akkor kifejezetten szeretem használni ezeket az édes, fűszeres-gyümölcsös illatokat. :) Anno hasonló illatú Avonos testápolóm volt, Senses tusfürdőkhöz hasonló, lapos flakonos csomagolásban, és emlékszem, azt is nagyon imádtam. Így most öröm volt újra érezni ezt a finom illatot, évek múltán. :) Remélem, még jövő karácsonykor is kapható lesz ez az illatkombináció, mert biztosan fogok venni egy ilyen szettet majd akkor is. :) A hatásával én elégedett vagyok, gyakorlatilag ugyanolyan, mint a többi Avon Naturals tusfürdő. Lehetne tartósabb is az illata zuhanyzás után a bőrön, mert így gyakorlatilag nagyrészt csak addig érződik, míg lemossa magát vele az ember... De így sem vészes, nálam nem elsődleges szempont ez. Úgyhogy: ajánlom. :)
Kiszerelés: 200 ml
Újravenném-e? Igen!

------------------------------------------------------------------
Némi magyarázat az értékelési rendszeremhez, az "újravenném-e" kérdésre:
- soha: borzasztó volt, örülök, hogy megszabadultam tőle...
- nem: nagyon nem vált be és/vagy nagyon ráuntam már

- talán: egész jó volt, de nem tartom kihagyhatatlan terméknek vagy csodaszernek
- igen: maximálisan elégedett voltam vele, és biztosan újra is fogom majd venni; imádtam

A bejegyzés trackback címe:

https://glitternails.blog.hu/api/trackback/id/tr4813655690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása