körömdíszítés, egyszerűen - minőségi szépségápolás, olcsón

Glitter Nails

Glitter Nails

Oriflame 2017 - 6. katalógus

2017. május 22. - **Valcsa**

20170510_190730.jpg

Ezt a bejegyzést most úgy írom meg, hogy nagyon bízom benne, hogy párom véletlenül sem téved ide... :D
Ugyanis a rendelt cuccok nagy része neki lesz majd ajándékba. :))
Áprilisban ezekre a termékekre sikerült elcsábulnom. A Lovely Garden elnevezésű EDT egy ilyen praktikus kis parfümös üvegben érkezett, tele halványzöld folyadékkal - igazán tetszetős. :) Az illata még az illatosított oldalon tetszett meg nagyon, úgyhogy meg is rendeltem, mert úgy gondoltam, hogy ez az 1999 Ft nagyon jó ár érte (pláne, mivel eredetileg 5999 Ft-ba kerülne). Azóta is szeretem, valami mennyei illata van, tavaszi-nyári szezonra tökéletes lesz. *-*
A férfiaknak szóló szett tartalma egy 75 ml-es Flamboyant EDT, egy 50 ml-es North for Men Recharge 48 órás izzadásgátló golyós dezodor és egy szintén North for Men Original borotválkozás utáni balzsam (ami szintén 50 ml-es kiszerelésben van). A három termék együttesen került 3499 Ft-ba, ami úgyszint nagyon klassz ár (ez az EDT is 5999 Ft lenne eredeti áron).

A bejegyzés trackback címe:

https://glitternails.blog.hu/api/trackback/id/tr1212533137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása