körömdíszítés, egyszerűen - minőségi szépségápolás, olcsón

Glitter Nails

Glitter Nails

Avon rendelés, 2017. augusztus

2018. március 24. - **Valcsa**

20170903_190305.jpg

Igazából már nem emlékszem, hogyan kerültem kapcsolatba az Advance Techniques termékekkel, mindenesetre most ellenállhatatlan akcióban volt a 400 ml-s kiszerelésű hajdúsító samponjuk, így 599 Ft/db áron rögtön kettőt is vettem. Jelenleg más sampont használok, de hamarosan tervezek visszatérni hozzájuk (anno már próbáltam ezt a fajtát, és bár nem egy csodatermék, de egész jó volt). 
Ritkán láttam a katalógusban mostanság az Avon Femme Icon parfümöt, ezért mivel az augusztusiban sikerült elcsípnem, ráadásul egész jó áron, így 3099 Ft-ért rendeltem egyet. Nagyon szeretem ezt az illatot, talán még a sima rózsaszín Femme tesójánál is jobban. :) (Rengeteg kellemes emlék is fűz hozzá, így pláne nagyon kedves a szívemnek ez az Icon... ^^) Ráadásul nagyon tartós is a bőrömön, lassan is fogy, nem kell belőle egy fél üvegnyit magamra fújni egyszerre, hogy valami érződjön is rajtam belőle... Ez is egy olyan illat, amiből mindig fogok itthon tartani egy üveggel, ez tuti. ^^

A bejegyzés trackback címe:

https://glitternails.blog.hu/api/trackback/id/tr613775910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása