körömdíszítés, egyszerűen - minőségi szépségápolás, olcsón

Glitter Nails

Glitter Nails

Avon rendelés, 2018. január

2018. március 22. - **Valcsa**

20180129_172749.jpg

Ezek a szépségek és klasszságok érkeztek hozzám január végén, a januári katalógusból rendelve. :))
Kezdem jobb szélen, a balzsammal dúsított Mark Epic Lip ajakrúzzsal. A Heartbreaker árnyalatot szereztem be, és hát őszintén eléggé csalódott is voltam, mikor kézhez kaptam a csomagomat, mert a katalógusban látható két alapján sokkal visszafogottabb, soft szaténos lilás-bordós rúzsra számítottam, ehelyett kaptam egy sötét, nagyon apró piros csillámokkal teli krémes rúzst. Épp azért, mert ennyire erős a színe, kevésszer használtam eddig, de az első tapasztalatok alapján nagyon tartós és kényelmes viselet, nem szárít, nem mászkál el a helyéről. Szóval összességében mégis abszolút megérte az 1199 Ft-ost árát, nagyon jó terméknek tűnik, még ha nem is ilyen színre voltam felkészülve... :D

20180129_172753.jpg

Az Epic Lip rúzs (meg még néhány egyéb termék) mellé akciós áron, 399 Ft-ért lehetett egy Avon True Colour Pro+ körömlakkot választani. Ezt a lehetőséget átadtam tesómnak, ő rendelte meg magának a "Pastel Pink" nevezetű árnyalatot, ami a nevéhez hűen ténylegesen egy szép, halvány pasztell rózsaszín körömlakk. :) Megjegyzem: mostanában én is gyakran választom ezeket a kevésbé feltűnő körömlakkokat, mert sokszor a legszebb körmöket ezzel tudom magamnak varázsolni. ^^
Szettben rendeltem még 3 terméket: 2999 Ft-ért érkezett hozzám haza a Luxe dúsító szempillaspirál (nem próbáltam még, de a keféje teljesen korrektnek tűnik):

20180129_172915.jpg20180129_172958.jpg

Volt még a szettben egy Planet Spa Luxuriously Refining hajpakolás, valamint egy Avon Attraction Rush For Her parfüm. Picit másabb, mint a sima Attraction, nálam még mindig az a befutó (viszont az üvege totál ugyanaz), de ennek is nagyon kellemes illata van, és ez is az Avon prémium kategóriás illatszerei közé tartozik, szóval háromezer ezért a 3 termékért - így tényleg szinte ajándék volt. :)
Az Avon Care kakaóvajas termékeit nagyon-nagyon szeretem (állag, illat és hidratálóhatás szempontjából is), így nagyon megörültem, mikor láttam, hogy már kókuszolajos verzióban is kapható (egyszerűen odáig vagyok a kókuszillatú dolgokért ^^). Vettem is majdnem mindegyik termékből: 699 Ft-ért egy 400 ml-s kiszerelésű tégelyes Kókuszolajos többfunkciós krémet, szintén 699 Ft-ért egy krémes állagú, 400 ml-s Kókuszolajos krémtusfürdőt, és csak hogy legyen mit magammal vinni a táskámban is, 349 Ft-ért jött egy kistestvérük is, egy Kókuszolajos kézkrém. :) Fantasztikus az illatuk, épp most készülök befogni őket használatra - amint elfogynak, jön majd róluk is egy kiveséző poszt. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://glitternails.blog.hu/api/trackback/id/tr2313766798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása