körömdíszítés, egyszerűen - minőségi szépségápolás, olcsón

Glitter Nails

Glitter Nails

Avon rendelés, 2017. szeptember

2018. március 24. - **Valcsa**

20171003_185512.jpg

Nagyon nagy szerelem most nekem ezek a miniparfümök. Rendkívül tartós illatúak, lassan is fogynak, és bármilyen kicsi táskába (vagy akár zsebbe) beleférnek, vígan vihetjük magunkkal őket bárhová. :) A Today és Tomorrow illatoknak különösen örülök, ezeket eddig nem is igazán láttam a katalógusban ilyen kiszerelésben, de pár hónapja már kaphatóak, így hol magamnak, hol anyumnak gyakran rendelek egy-egy üvegcsével. :) Ebben a rendelésben is volt 2 db Today miniparfüm (már fogalmam sincs, hogy ez melyikünknek lett rendelve...), akcióban szerepelt, 2 termék került 1398 Ft-ba.
Rendeltem még egy Avon True szemöldökceruzát, B03 dark brown árnyalatban, 849 Ft-ért. Ezt sem tudom, hogy első rendelés volt-e, mert már 2-3 db-ot biztosan rendeltem belőle eddig. A legutóbbi "elfogytak" bejegyzésben is szerepelt ez a termék, ott bővebben is írtam róla. Tartós viselet, nem maszatolódik könnyen, és viszonylag természetes hatású lesz vele a szemöldök, szóval nem az a tipikus berajzolt mű valami... Egyedüli szívfájdalmam az volt, hogy nagyon kevés használatra elegendő, eléggé gyorsan elfogy... Ennek ellenére valószínűleg mindig fogok egyet itthon tartani, mert nekem amúgy nagyon bevált. :)

20171003_190019.jpg

20171003_190101.jpg

A rendelésemben volt még egy Avon Naturals kókusz és csillaggyümölcs szett, ami szokásosan egy testpermetből, egy tusfürdőből és egy testápolóból állt. Szuper áron, 1299 Ft-ért sikerült megrendelni. Nagyon szeretem az illatát, olyan kis nyári, friss, üde. :) Egyedüli problémám vele, hogy nagyon hamar elillan az illata (a testpermetről van is fenn a blogomon egy termékteszt)... Azt hiszem, még van is elrakva belőle a szekrényemben, várja a vidámabb, napsütéses időket, hogy elhasználjam (valamiért mániám, hogy ezeket az illatokat inkább tavasszal/nyáron szeretem használni - ilyenkor télen, meg mikor még hidegebb idők járnak, inkább a fűszeres, kakaóvajas, krémes tusfürdők a befutók).

A bejegyzés trackback címe:

https://glitternails.blog.hu/api/trackback/id/tr9413775804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása