körömdíszítés, egyszerűen - minőségi szépségápolás, olcsón

Glitter Nails

Glitter Nails

Avon rendelés, 2017. október

2018. március 22. - **Valcsa**

20171104_135457.jpg

Az októberi katalógusból már szintén karácsonyra készültem. :) Emiatt rendeltem meg az Avon Naturals Body Care vörös áfonya és fahéj illatú újdonságokat, testpermetet, testápolót és tusfürdőt, darabját 499 Ft-ért. Azt hiszem, a tusiról és a krémről már írtam egy "elfogytak" bejegyzésben, nagyon szerettem, abszolút karácsonyi illat volt ez számomra. :) Remélhetőleg jövőre is kapható lesz majd, a téli szezonra. ^^
Rendeltem még két Avon True Beauty ajakrúzst, Totally Twig és Frisky Red árnyalatokban, darabja 699 Ft-ba került. Ilyen kis "ceruza" kiszerelésben vannak (egyébként ugyanezek a rúzsok megtalálhatóak kb. duplaekkora kiszerelésben is, így utólag már bánom kissé, hogy ezeket rendeltem és nem a nagyot, úgy valószínűleg kifizetődőbb lett volna... Ezek a kis kompakt rúzsok inkább azoknak jók, akik szeretnek sokféle árnyalatot maguknál tartani, vagy hamar ráunnak 1-1 rúzsra/árnyalatra.)

20171104_135545.jpg

Állagra és textúrára nagyon tetszenek. A vörös picit élénkebb, mint amilyenre számítottam, de így is szép. A rózsaszínes-nude szín pedig a hétköznapokban tökéletes, szinte észre sem venni, hogy bármi van az ajkaimon, az összhatás mégis nagyon jó. :)
A két Tomorrow miniparfüm őszintén már nem emlékszem, magamnak lett-e rendelve, vagy anyum kérte (ő is teljesen rájuk kattant), mindenesetre ezt a kettőt (darabját) 699 Ft-ért rendeltem. :) Egyszerűen imádom az illatát, iszonyúan tartós is, 1-2 fújás is elég, és szinte egész nap érezhető. :) Na, ebből biztosan fogok mindig itthon tartani, nagyon bevált. ^^

A bejegyzés trackback címe:

https://glitternails.blog.hu/api/trackback/id/tr8813767368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása