körömdíszítés, egyszerűen - minőségi szépségápolás, olcsón

Glitter Nails

Glitter Nails

Elfogytak #03

2017. december 12. - **Valcsa**

Most kicsit magamat is sikerült meglepnem, mert azt hittem, ez a mennyiség most is 2 hónap alatt gyűlt össze.... De nem. o.O Ezek most csak a novemberi elfogyott cuccaim...

20171208_182748.jpg

Avon Senses Anti-stress tusfürdő: Nemrég egy illatszeres kis szett részeként került hozzám a katalógusból. Az illatszer-része volt inkább érdekes számomra a csomagnak, azért is rendeltem meg. Ezzel meg úgy voltam, hogy jó árban volt, jön vele, sebaj, majd elhasználom. :) Úgyhogy most így ősszel, tél elején aktuálisnak is éreztem az időt rá. :) Határozottan pozitív csalódás volt, kicsit a Palmolive Ayurituel tusfürdőjére hajaz (talán az Energy típusra, ami - ha jól rémlik - szintén sárga színű, átlátszó tusolózselé volt, ahogyan ez is). Keleties-orientális, nem kimondottan női illat, szóval simán el tudom képzelni, hogy férfiak is ezzel tusoljanak, szerintem eléggé uniszex illat. :) Ebben a zord időben tényleg kicsit aromaterápiás jellegű, szerettem vele zuhanyozni.
Kiszerelése: 250 ml
Újravenném-e? Igen!

Avon Senses Lagoon testradír: Pontosítanám a fenti kijelentésem: nem mindegyik fogyott el, ezúttal is van 1 olyan termék, amit azért vagyok kénytelen kidobni, mert bebüdösödött, megromlott... :/ Mégpedig ez az. Anno nagyon szerettem, talán ez már a második tubus belőle, ebből viszont csak ennyit sikerült használnom, valamiért egy időre nagyon hanyagolva volt, aztán szépen meg is romlott ez idő alatt... :/ Zuhanyzás közben használtam, nem kellett sok belőle, szóval elég sokáig kitart ez a mennyiség. A szemcséi kellemesen durvák, én leginkább a lábamat radíroztam vele, epilálás előtt (a kicsit benőtt szőrszálakat is szépen kiszabadította a vékonyka bőrréteg alól). A Lagoon-os termékek illatát pedig imádom, friss, gyümölcsös, "nyári, nyaralós illat", szóval számomra ez is mennyország volt... :))
Kiszerelése: 200 ml
Újravenném-e? Igen!

Avon Naturals eper és fehér csoki tusfürdő: Először kicsit műnek éreztem, aztán végül is úgy voltam vele, hogy valószínűleg a fehér csoki aromája miatt nem az igazi. De ezt leszámítva se lettünk barátok. Nem valami tömény állagú, gyöngyházfényű világos rózsaszín tusfürdő, az illata viszont (az Avonos tusik zöméhez hasonlóan) nem marad meg tartósabban a bőrön, zuhanyzás után. Nem volt rossz, de nem tudok tőle eltekinteni, hogy nekem ez akkor is egy mű illatú, cukros "valami". :/ Éppen el lehet használni, de totál kihagyható. (Ha jól rémlik, anno szettben rendeltem, szóval akkor még el kell használjam a testápolóját és a testpermetét is. Hurrá. :D)
Kiszerelése: 200 ml
Újravenném-e? Nem.

Avon Advance Techniques hajdúsító sampon: Azt már rögtön az elején le kell szögezzem, hogy az illata valami isteni! ^^ Nagyon szeretem. :) Talán sárgadinnyéhez tudnám leginkább hasonlítani. Továbbmenve: csodát nem kell tőle várni, nem lesz a használatától egyből Soma Mamagésa hajunk... :D De azért valamennyire tényleg tartást ad a hajnak, nem laposodik le olyan hamar. Viszont a zsírosodását persze nem lassítja, a hajtövek ugyanúgy, azóta is, szóval kétnaponta lehet mosni... :/ Mondjuk emiatt a gyakori hajmosás miatt nem mindegy az ára sem, ezek pl. gyakran vannak akciózva, és úgy nagyon jó áron lehet bevásárolni belőlük. Mindenesetre: most aktuálisan ez a kedvenc, ezzel mosom már egy ideje. :) Van is még betárazva belőle, különböző nagyságú kiszerelésekben, de ha elfogynak, szerintem kipróbálok egy újabb típust/márkát is. :) Próba-szerencse, hátha egyszer rátalálok a tökéletesre (ha létezik ilyen...).
Kiszerelése: 250 ml
Újravenném-e? Igen!

Today ápoló tisztítókendők: A sok Avonos termék közé bekeveredett egy Penny-ben beszerzett kis csodácska is. :) A csomagolása szerint képes eltávolítani a vízálló sminket is - ez egyébként csak részben igaz. Nagyrészt tényleg leszedi, viszont nem teljesen (pl. ha utána a szemedet megdörzsölöd, a pilláidról lehet, hogy fog még maszatolódni egy kevés festék...). Azért nincs olyan hatása, mint egy jóféle micellás víznek - csak én is már néha lusta vagyok öntögetni a micellás vizet, vattakorongozni, stb. Ebből meg csak kihúzok egy kendőt, és az ügy letudva. Utazáshoz is praktikus, mert kevesebb helyet foglal, mint egy flakon micellás víz + egy kis csomag vatta... Attól sem kell tartanunk, hogy beleborul a táskába. Szóval határozottan szeretem, már többször újravásároltam, és most is van betárazva belőle még két csomaggal. A záró ragasztócsíkkal szoktam még bajban lenni az ilyen nedves törlőkendőket illetően: no ezzel e téren nincs semmi baj, a sokadik feltépés után is szépen záródik, nem kell attól félni, hogy kiszárad. Az ára nagyon baráti, 250-300 ft körül van 1 csomaggal. Nekem sokáig kitart, mert felváltva használom a micellás vízzel, és nem is mindig (mert ha csak egy nagyon minimális smink van rajtam, akkor zuhanyzás közben lemosom Dove szappannal, és kész). Abszolút meg vagyok vele elégedve, engem az illata sem taszít (bár néha tény, hogy kissé töménynek érzem én is ezt a mandulaolajat... de tényleg nem vészes).
Kiszerelése: 25 db kendő
Újravenném-e? Igen!

Avon On Duty 48h Tropical Burst izzadásgátló golyós dezodor: Az illata nagyon rendben van, és végső soron tette a dolgát ez is, viszont "szagtalanító" szempontból a rózsaszín és a zöld csomagolású hatásosabb volt nekem. Mindenesetre ezeket inkább itthon használom, többnyire hétvégén - éles bevetésre általában mást küldök. :)
Kiszerelése: 50 ml
Újravenném-e? Talán.

Avon Femme parfümpermet: Azt hiszem, párszor már áradoztam a blogon az Avon "Femme" elnevezésű termékcsaládjáról. Engem ez az illat mindig páromra emlékeztet, nagyon-nagyon szeretem. :) Karakteres, nőies, finom illat, számomra nagyon könnyen felismerhető és beazonosítható. Volt már parfümverzióm is belőle, és azt kell mondjam, az illatpermet sem rossz, sőt. Talán elmondhatom, hogy az Avonos permetek közül ez az egyik legtartósabb illat, rajtam eléggé sokáig érződik (de persze azért napközben egyszer-kétszer újra szoktam fújni, hogy intenzívebb legyen az illat). Ráadásul nagy kiszerelésű is, szóval sokáig elég. :) A kiszerelése egyébként nem korlátoz engem semmiben, ugyanúgy hordom magammal válltáskában, mintha egy pici 10ml-s változat lenne. :)) Nálam mindig van 1 üveggel betárazva itthon, ez mostanság az egyik "alap-illatom", imádom. ^^
Kiszerelése: 75 ml
Újravenném-e? Igen!

Avon Cherish testápoló: Egy időben Cherish korszakom is volt (ez viszont tényleg csak átmeneti korszak volt), akkoriban kaptam meg ajándékba egy komplett szettet, parfümmel együtt (mert annyit sóvárogtam már utána, hogy az itthoniak megunták, és karácsonyra ott volt a fa alatt :D). Ezután többször vettem belőle 30 ml-s változatot, volt olyan is, hogy kisebb szettben (30 ml parfüm + testápoló), szóval krémből is volt egy néhány tubussal. :) Megjegyzem: most elfogyott egy, de még mindig van egy... :D Nem rossz amúgy, kellemes parfümillatot hagy a bőrön, és egész jól hidratál is, de nyilván nem csodaszer (a parfümök testápoló-változatait valószínűleg nem is ilyen célzattal gyártják, hogy azok aztán megváltsák a világot). Mindenesetre korrekt termék, de már annyira kiszerettem ebből az illatból, hogy ezért - és csakis ezért! - jelen pillanatomban nem venném már újra.
Kiszerelése: 150 ml
Újravenném-e? Nem.

Avon Cherish parfüm: Közepes kiszerelésű parfümke, virágos, nőcis, nem elcsépelt, már-már prémium érzetű illat, nincs vele egyébként semmi probléma. Nekem is csak az az egyedüli gondom, hogy régóta használgatom már, és valahogy nem kompatibilis velem, borzasztóan ráuntam ez idő alatt (pedig mást is használtam közben, de még így is...). Hiszem és vallom, hogy vannak ilyen illatok, amiket képes az ember mérhetetlenül megunni - nyilván személyfüggő, mert ami nekem unalmas, nem biztos, hogy pl. neked is az lesz hosszabb távon. Én pl. a Femme esetén elképzelhetetlennek tartom ezt jelenleg, a Cherish-nél meg mégiscsak sikerült...
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az utóbbi időben ezt az illatot próbálom "kiirtani" a parfümös szekrényemből, miniparfümmel, testápolóval együtt, szóval most azért is használom így intenzívebben. A rendes, 50 ml-s parfümverziónak már csak egy pici van az alján, több 30 ml-eset is kifogyasztottam már (igaz, ezeket felváltva más illatszerekkel), szóval szépen fogyatkoznak. A parfüm esetében is azt tudom mondani, mint a testápolónál: szigorúan csak azért mondom/írom, hogy nem venném újra, mert számomra már nagyon unalmas, hosszú távon nem bírnám már magamon elviselni ezt az illatot. Egyébként viszont sokaknak kedvence lehet, mert az illat abszolút erős, karakán, és kellőképpen tartós viselet is.
Kiszerelése: 30 ml
Újravenném-e? Nem.

------------------------------------------------------------------
Némi magyarázat az értékelési rendszeremhez, az "újravenném-e" kérdésre:
- soha: borzasztó volt, örülök, hogy megszabadultam tőle...
- nem: nagyon nem vált be és/vagy nagyon ráuntam már

- talán: egész jó volt, de nem tartom kihagyhatatlan terméknek vagy csodaszernek
- igen: maximálisan elégedett voltam vele, és biztosan újra is fogom majd venni; imádtam

A bejegyzés trackback címe:

https://glitternails.blog.hu/api/trackback/id/tr6013459025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása